Jeg har musikk liggende ute på iTunes og alle strømmetjenester, både som sanger og musiker. Alle er hjertelig velkomne til å lytte!

 

Jeg har dessverre også opplevd at musikken min har blitt stjålet og misbrukt på nettsteder. Slik ulovlig bruk blir tatt tak i, og ved hjelp av Creos advokat har jeg fått fjernet denne musikken. Nylig lå «Ensom lokk» ulovlig- fri til nedlasting- på nettsider som romantiserer det norrøne, vikinger og kriging. Disse har ekstreme holdninger jeg overhodet ikke stiller meg bak. Men etter å ha blitt gjort oppmerksom på lovbruddet, har de fjernet musikken min og musikken til flere andre norske artister.

 

De betalte meg en symbolsk erstatningssum på 300$ og har også- etter eget ønske- betalt en likelydende sum til et veldedig formål jeg skulle velge.

 

Jeg valgte FOKUSForum for kvinner og utviklingsspørsmål. FOKUS samarbeider bl.a. med UN WOMEN, og arbeider for kvinners rettigheter og likestilling internasjonalt. Blant de femti medlemsorganisasjonene er f.eks. Norske Kvinners Sanitetsforening, Kvinnefronten, Norsk Kvinnesaksforening, Kirkerådet- utvalg for kjønn og likestilling, Forening for kjønns- og seksualitetsmangfold, Norges Bygdekvinnelag, Ammehjelpen, partipolitiske kvinnegrupper for Høyre, Venstre, KRF, Senterpartiet, Arbeiderpartiet, SV og Rødt m.fl.

 

Lærdommen er at det lønner seg å ta tak i ulovligheter, og noen ganger er viljen til å gjøre opp for seg tilstede. I dette tilfellet var det vel å betale 300$ til FOKUS som gjorde mest vondt, noe jeg syns ble en god løsning ;)

 

 

Sissels singlereleases as vocalist!

 

"Always on my mind" - available at iTunesTidalSpotify etc.

"Smile" -  at iTunesTidal, Spotify etc.

"Fever" - at iTunes, Tidal, Spotify etc

 

Sissel Morken Gullord: vocals, horn

Jon Anders Narum: guitars, drums

Bjørn Holm: bass, piano

 

"Norwegian Bukkehorn" contains some of the traditional tunes from Gjøvik/Vardal/Biri that is featured on bukkehorn in the game "Civilization VI", in addition two of my own.

 

Watch & listen to the VIDEO of my TEDXtalk where I perform and tell my true fairytale of my contribution to Disney's Frozen.

 

Listen to "Et barn". I sing and Jon Anders Narum plays the guitar. This is a traditional tune from Manger, at the norwegian westcoast. This Christmassong is available at  ITunesTidalAmazonSpotify etc

 

CD "Horn" (2007)

1: Vél komne med æra, Geirr Tveitt
2: Folketone fra Biri (arr. S. M. Gullord)
3: Spell-Sissel (arr. S. M. Gullord)
4: Gjendines bådnlåt
5: Sov og drøm du engel blid
6: Aria, Sigmund Groven
Sissel Morken Gullord: waldhorn, bukkehorn, vokal
Kristin Fyrand Mikkelsen: piano
CDen koster 100 kr, bestilles på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.